Download vores nye katalog

Download vores nye katalog

Ønsker du mere inspiration eller vejledning? Download vores katalog og find endnu flere inspirerende køkkenserier, løsninger og muligheder!

25 års funktionsgaranti!

‹ Til oversigt

Du kan hygge dig med dit nye Epoq-køkken i mange, mange år. Det garanterer vi. Vi har nemlig testet alle delene grundig og ved, at de holder i hvert fald i 25 år.

Garanteret kvalitet

Du kan være tryg ved, at selvom prisen er lav, så er kvaliteten høj for dit Epoq-køkken. Vi samarbejder med nogle af Europas og Skandinaviens førende leverandører og alle vores køkkener er testet og godkendt i henhold til den europæiske standard.

Funktionsgaranti

Epoq giver 25 års funktionsgaranti på alle køkkener. Det betyder at du får 25 års garanti på skuffer, hængsler, skabskorpusser, dæksider og sokler. For øvrige produkter gælder to års reklamationsret i henhold til Forbrugerrådets anbefalinger.

Låger og hængsler

Det er på de bevægelige dele, at slitagen på et køkken som regel er størst. Vi har testet, at vores hængsler kan holde til at blive åbnet og lukket 80.000 gange med en ekstra tyngde på 4 kg hængende i skabet, hvilket svarer til normalt forbrug i 25 år. Derfor får du 25 års garanti på alle Epoqs skuffefunktioner og hængsler.

Vægtgaranti skuffer

Alle Epoq-køkkenskuffer er lavet til at kunne tåle en belastning på op til 40 kilo. I tests er skufferne åbnet og lukket 60.000 gange med 40 kg jævnt fordelt i skuffen. Det svarer til normal, daglig brug i 25 år. Vores skuffer på 120 cm i bredden kan klare en belastning på op til 60 kg.

Reklamationsret hvidevarer

Vi yder 2 års reklamationsret på alle vores hvidevarer.

Hvidevarer garanteret mærkevarer

Køber du køkken hos os, kan du være sikker på, at du får hvidevarer fra kendte mærkevarer.