Download vores nye katalog

Download vores nye katalog

Ønsker du mere inspiration eller vejledning? Download vores katalog og find endnu flere inspirerende køkkenserier, løsninger og muligheder!

Det smarte køkken

‹ Til oversigt

For nogle er køkkenet stedet, hvor magi skabes på lavt blus, mens det for andre er stedet, hvor man fylder maven, inden man iler videre. Uanset hvilke ønsker, du har for dit køkken, så kan Epoq levere det.

Moderne kvalitet og design

Epoq er moderne køkken af høj kvalitet til lav pris. Vi går ikke på kompromis med hverken materialer eller løsninger, men tilbyder kun den bedste kvalitet og design. Mulighederne er mange – dine drømme er langt fra umulige!

Universale hvidevarer og lyd- og billedprodukter

Via vores samarbejdspartnere åbner der sig et hav af muligheder for dit nye køkkens udformning og indhold. Ingen har et større udvalg af hvidevarer og lyd- og billedprodukter end Elgiganten. Et Epoq-køkken består af universalstørrelser. Du kan altså vælge præcis det mærke eller den model, du ønsker til dit nye køkken, og skulle du blive træt af eksempelvis komfuret, er det helt problemfrit at bytte det ud med en anden model, hvis du skulle ønske det. Multimediakøkkenet

Der er også mange valgmuligheder for andre og mere sofistikerede løsninger.

Mange ser i dag morgen-TV, mens havregrøden indtages, og de fleste bruger en tablet som opskriftsbog, når de laver mad. Hvad er så mere naturligt end en dockingstation integreret i bordpladen. Eller hvad med en helautomatisk kaffemaskine, som er en del af køkkenindretningen? Med Epoq er de løsninger, du ønsker dig, tilgængelige. Vores samarbejde med Elgiganten giver dig adgang til et væld af fjernsyn, DAB-radioer, tablets, kaffemaskiner og så videre. Mulighederne er så godt som uendelige. Det kalder vi ”Det smarte køkken”.